Dzisiaj jest: 24 Czerwiec 2019    |    Imieniny obchodz: Danuta, Emilia, Jan
N P W Ś C Pt S

OŚWIADCZENIE O WYRAŻENIU ZGODY
(Przesłanka zgoda)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie prowadzenia akt osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), publ. Dz. Urz. UE L Nr 119, s. 1 w celach  ………………………………………………….

………………………………………………

(data i podpis)

KLAUZULA INFORMACYJNA

1.    Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Gminny Ośrodek Sportowo-Wypoczynkowy w Łopusznie ul. Włoszczowska 40.
2.    W sprawach z zakresu ochrony danych osobowych mogą Państwo kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
3.    Dane osobowe będą przetwarzane w celu pozostawania w zatrudnieniu.
4.    Dane osobowe będą przetwarzane do czasu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.
5.    Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. a) ww. Rozporządzenia.
6.    Odbiorcami Pana/Pani danych będą podmioty, które na podstawie zawartych umów przetwarzają dane osobowe w imieniu Administratora.
7.    Osoba, której dane dotyczą ma prawo do:
1)    żądania dostępu do danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych.
2)    cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
3)    wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku gdy przetwarzanie danych odbywa się z naruszeniem przepisów powyższego rozporządzenia tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym konsekwencją niepodania danych osobowych jest nieprawidłowość przy ……………………………………….
Ponadto informujemy, iż w związku z  przetwarzaniem  Pana/Pani danych osobowych nie podlega Pan/Pani decyzjom, które się  opierają  wyłącznie  na zautomatyzowanym przetwarzaniu, w tym profilowaniu, o czym stanowi  art. 22  ogólnego rozporządzenia     o ochronie danych osobowych.

gościmy...

Odwiedza nas 82 gości oraz 0 użytkowników.

statystyka

Odsłon artykułów: